Hoppa till sidans innehåll

HA: 0-3 med mersmak borta mot Vingåker

22 NOV 2016 10:37
Trots ett stundvist mycket välspelande RIG så blev det inte något mer vunnet set. Vingåker lyckades spela bra när det betydde som mest och tog välförtjänt 3 poäng
  • Skapad: 22 NOV 2016 10:37

Vingåker - RIG Falköping 3-0 (25-16, 25-19, 25-23)

RIG´s elitkillar har under hösten jobbat hårt med disciplin och taktik för att kunna få ut det mesta ur spelet och i den här matchen började vi se resultat! Både första och andra set var trots rätt så stora siffror ok bortsett från att laget tappade för många bollar i 1-2 enskilda rotationer. Vårt eget servemottagningsspel fungerade bättre och serven var mycket stabil.

Det tredje setet var dock det roligaste. Länge så låg vi ett par poäng före och vann hela tiden bollar i eget servemottag. Tyvärr så blev det precis som i de tidigare seten så att vi tappade några bollar för många i en rotation och mot slutet så var det istället vi som jagade 2 poäng efter. En jakt som blev spännande hela vägen in i kaklet men som tyvärr inte räckte ända fram.

I dagens match så var det många som stack ut positivt. Passaren Oskar von Sydow gjorde en fin match och spikerduon Fredrik Ljung och Marcus Torstensson gjorde sina bästa matcher för säsongen. Lagets servemottagningsspel var lagets stora glädjeämne.

Skribent: Oskar Vikterlöf
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info