Hoppa till sidans innehåll

DC: Förlust igen mot Falköping

04 DEC 2014 15:07
RIG DC kunde inte, trots bitvis bra spel, rubba serieledarna Falköping i damernas superetta. Hemmatjejerna vann med 3-0.
  • Skapad: 04 DEC 2014 15:07

Falköping-RIG DC 3-0 (25-14,25-19,25-18)

 

Stärkta av den fina insatsen senast mot Falköping startar RIG-tjejerna optimistiskt även i returmötet. Fram till mitten av setet hänger man med men avslutningen blir tung när man tappar de 8 sista bollarna!

 

Andra set börjar lika illa som det första slutade med den skillnaden att nu är det servemottagningen som har problem. Sju raka hemmapoäng innan RIG:s upphämtning startar. Den kommer dock av sig innan den hunnit igång på allvar och Falköping går ifrån till 15-7. Här kommer RIG igång på allvar och börjar producera poäng efter poäng på egen han. Närmare än till 14-17 kommer man dock inte och Falköping vinner till slut setet kontrollerat.

 

Tredje setet är RIG:s bästa, i alla fall om man ser till den första halvan. 8-2 rusar man fram till. Ledningen håller i sig till 13-9 innan Falköping sätter ner foten. Man går ikapp och förbi i en och samma rotation och är sen helt överlägsna i resten av setet.

 

RIG är trots siffrorna inne i en bra period. Man har gått framåt i samtliga moment. Kan man bara hålla nere sina egna misstag kommer man vara ännu farligare i kommande matcher. Bäst för dagen i RIG var Nora Andersson.

 

Poäng RIG:

 

Nora Andersson, 13p

Filippa Ström, 6p

Cornelia Rosenqvist, 3p

Amanda Weston, 3p

Linda Andersson, 2p

Felicia Brink, 2p

Maria Gottlander, 2p

Ida Janneson, 1p

 

Skribent: Robert Söderberg
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info