Hoppa till sidans innehåll

DC: 0-3 i Degerfors

13 OKT 2014 15:03
RIG damer C fick se sig utspelade i två set innan man vaknade till i det tredje. Det räckte dock inte utan man fick åka hem efter en 0-3-förlust i superettan.
  • Skapad: 13 OKT 2014 15:03

Orion-RIG DC 3-0 (25-12,25-9,25-20)

 

RIG C kom till Degerfors med förhoppning om att göra en bättre prestation än förra helgen. Väl på planen blev tjejerna bortblåsta av ett taggat Orion som spelade felfri volleyboll i två set. Tufft servande gjorde att RIG inte kom till anfall överhuvudtaget under de två första seten. Rejäl motvind! Tredje set bjöd på uppryckning från gästerna och ett mer ofokuserat hemmalag. Jämnt upp till 17-17 innan Orion återigen gjorde ett ryck med hjälp av sina servar. 0-3 och noll poäng med tillbaka till Falköping.

 

RIG hade väldiga problem i servemottagningen vilket speglade av sig på anfallsstatistiken. Få vunna bollar överlag och svårt att vinna sideouten genom hela matchen. Man fick heller ingen utdelning i sin egen serve då Orion var allt för stabila för att tillåta RIG att få några gratispoäng. Bäst i RIG var My Johansson. Flest poäng gjorde Linda Andersson med fem poäng följt av My med fyra poäng. Nu väntar ett uppehåll i serien innan vi åker till Södertälje i början på november.

Skribent: Robert Söderberg
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info