Hoppa till sidans innehåll

DA: Elittjejerna avslutade fint mot serietvåan Örebro

21 FEB 2016 15:04
En stadigt ökande spelnivå visades upp under lördagen när RIG A mötte Örebro borta. Efter endast en snabb fredagsträning där ungefär hälften av laget inte hann i tid till träningen pga tågkaoset i Skövde så satte sig RIG-tjejerna på tåget på lördag för möta Örebro. Ett Örebro som låg på andra plats i tabellen och gick upp på första plats i och med segern visade sig dock vara för svåra och RIG kunde endast störa motståndarna i det långa tredje setet. 0-3(15-25, 16-25, 24-26)
  • Skapad: 21 FEB 2016 15:04

Í det första setet så hade RIG´s tjejer tydligt svårt att komma igång med spelet, 12-2 stod det snabbt till hemmalaget och det var många frågetecken på banan. Efter den starten så repade sig tjejerna dock mycket fint och avslutade setet med att vinna lika många poäng som vi förlorade fram till 15-25

 

Det andra setet utspelade sig precis tvärt om mot det första. Istället så var det RIG som spelade bra i början och hade ledningen ett antal gånger. Efter att laget kommit upp till 12p så blev det tyvärr tyngre och setet avslutades med många fina anfall från Örebro som RIG inte kunde rå på. 

 

Det tredje och sista setet var dagens ljusglimt då vi spelade mycket bättre under längre perioder än vad vi gjort på länga. Setet blev också spännande ända in i kaklet och om det inte vore för 2 servmissar sent i setet så hade det kunnat leda till ytterligare set att spela.

 

Positivt för dagen var att tjejerna gjorde ett bättre jobb i mottag än senast och känslan är att vi är på väg åt rätt håll där. Nästa match är på lördag borta mot Lindesberg!!

Skribent: Oskar Vikterlöf
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info