Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

DA: Bottennapp i Sollentuna

30 NOV 2015 15:29
Det blev tyvärr inte någon solskenshistoria när RIG´s elitdamer var i Sollentuna i lördags. Det blev en snabb affär med 0-3 i baken. För många egna misstag i onödiga situationer är analysen för varför sifforna blev så pass stora men det var ett mycket motiverat och disciplinerat lag med en mängd före detta juniorlandslagsstjärnor som stod på andra sidan nätet så den största elogen går ändå till hemmalaget!
  • Skapad: 30 NOV 2015 15:29

Set 1 började tyvärr inte så bra när laget direkt tappade till 1-8 och till råga på allt så hann dessutom startande centern Linda Andersson få vänster lillfinger ur led  innan laget tagit sin första poäng. Efter den tråkiga starten så kändes det som att laget kämpade i uppförsbacke resten av matchen. Speciellt eftersom Sollentuna spelade så bra och disciplinerat block och försvarsspel.

 

Även set 2 och 3 gick i liknande toner och laget kom helt enkelt aldrig igång som i tidigare matcher.

 

I dagens match så var det två spelare som stack ut speciellt positivt. Passaren Kajsa Österman som spelade sin blott tredje elitseriematch och defenitivt gjorde sin bästa match av de tre efter att hon kom in en liten bit in i det första setet. Även Lilly Topic kvitterar ut fint betyg i en match där hon både anföll bra och bidrog med mycket blockmässigt.

 

Nästa match är hemma mot Lindesberg den 5:e december

Skribent: Oskar Vikterlöf
E-post: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info