Hoppa till sidans innehåll

Info Boende Ht -20

14 AUG 2020 16:39
Med tanke på rådande omständigheter gällande covid-19 vill vi på RIG att alla elever och föräldrar tar sitt ansvar och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
  • Uppdaterad: 14 AUG 2020 16:39

Vi vill också att elever undviker besök utifrån för att undvika onödiga kontakter. Föräldrar får besöka eleven men på ett så säkert sätt som möjligt.

Var noga med att stanna hemma och undvika kontakt med andra om du skulle känna dig sjuk, ta kontakt med tränare, bovärd och förälder så fort som möjligt. Vid konstaterad smitta rekommenderas att förälder kommer och hämtar hem sin ungdom snarast. Under tiden innan hemfärd undviker man kontakt med andra, ev kan evakueringsboende bli aktuellt.

Hygien är alltid viktigt och särskilt viktigt i dessa tider. Se till att bara använda din egna handduk på toaletten, blanda inte bestick och tallrikar med varandra, gör rent och snyggt efter dig så är det lättare att hålla smittan på avstånd.

Vi tar detta på största allvar och vill att ni gör detsamma. Nu hjälps vi åt, och att alla tar sitt ansvar för att vi ska hålla oss friska under läsåret och framöver.

Skribent: Sten-Ove Eriksson
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info