Hoppa till sidans innehåll

Veddige Varberg arrangerade sitt första PopVolleypass

14 MAR 2018 09:10
Veddige Varberg arrangerade i onsdags sitt första PopVolleypass. Fyra lag kom till start och hela 53 år skiljde mellan den yngsta och den äldsta deltagaren.
  • Skapad: 14 MAR 2018 09:10

-Det var ett väldigt lyckat första PopVolleypass. Deltagarna tyckte att det var roligt, så pass roligt att flera deltagare dröjde sig kvar och fortsatte att spela efteråt, säger Veddige Varbergs Johan D Aronius och fortsätter
-Vi tror att vi i framtiden skulle kunna locka ännu fler deltagare till PopVolleypassen. Framöver kommer vi troligen att tillämpa en nivåindelning för att det ska bli en lagom nivå för alla deltagare. Vi hoppas att PopVolley både ska lyfta volleybollen i stort och locka nya medlemmar till vår förening.    

En arrangör av PopVolley kan alltså välja om man vill arrangera ett PopVolleypass på nybörjarnivå eller erfarennivå, man kan också välja att arrangera ett PopVolleypass utan att ange en särskild nivå.

Projektledare Erik Alm:
-Kul att PopVolley fortsätter att breda ut sig över landet och hittat till Halland där volleybollkulturen är stark. Åldersskillnaden mellan den yngsta och äldsta deltagaren är anmärkningsvärd och visar på att PopVolley med fördel går att utöva oavsett ålder.

Här hittar ni de PopVolleypass som är planerade just nu:
https://www.volleyboll.se/PopVolley/Kalender

Foto: Johan Berggren

Skribent: Erik Alm
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info