Hoppa till sidans innehåll

PopVolleybloggen: Falköping under U16-mästerskapet

04 APR 2017 11:41
  • Uppdaterad: 04 APR 2017 12:04

Jag hade blivit ombedd av Astrid Ericsson, Astrid som tidigare presenterade PopVolley för sin förening Falköpings VK, att komma och presentera PopVolley på ledarsamlingen inför U16-Mästerskapet. Kul att bli inbjuden och få möjlighet att berätta om PopVolley inför delar av volleyboll-Sverige!

Jag klev på tåget vid 16-tiden på fredagseftermiddagen och klev av i Falköping strax innan 20.00. Väl framme vid Ållebergsgymnasiet var det full aktivitet, efter att ha träffat ansvariga från Falköpings VK och blivit inlotsad i rätt sal så var det så dags för presentationen. På plats fanns det cirka 50 åhörare. Presentationen löpte på fint och efteråt besvarade jag frågor som dök upp. Min kollega Ismo Peltoarvo tog därefter vid och presenterade RIG. Ingela Milton från Falköpings VK avrundade ledarsamlingen genom att berätta praktisk information om mästerskapet som stundade. Tillbaks till hotellrummet för mig och ladda batterierna inför morgondagen.

Efter att ha vaknat upp och avverkat en frukost så var det så dags att bege sig till hallarna där U16-Mästerskapet skulle avgöras. Min agenda för dagen, utöver att njuta av den härliga volleybollfesten, var att informera om och dela ut beachvolleydekaler som vi vill tapetsera Sveriges alla beachvolleyplaner med. Dekalerna ingår i ett projekt där vi vill få upp förbättra informationen om beachvolley för att sprida idrotten och uppmuntra till mer utövande samt att få planerna att nyttjas i högre utsträckning. Vi behöver fortsatt hjälp med att få upp beachdekaler i en del kommuner runt om i Sverige ochtar tacksamt emot hjälp från den som kan tänka sig att göra en insats i sin hemkommun. Hör gärna av dig till mig på adressen nedan.

Vi hörs!

Erik
This is a mailto link

Skribent: Erik Alm
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

 

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info