Hoppa till sidans innehåll

HKIF arrangerar första PopVolleypasset i Skåne

06 MAJ 2017 12:51
PopVolley fortsätter att breda ut sig över landet. Den 6 maj arrangerar Högskolan i Kristianstads Idrottsförening (HKIF) sitt första PopVolleypass tillika det första PopVolleypasset i Skåne.
  • Skapad: 06 MAJ 2017 12:51

- Det är lite nervöst eftersom det är så pass nytt, att man inte riktigt vet vad man ska förvänta sig – både ur ett arrangörs- och ett deltagarperspektiv säger Kimberly Klarin från HKIF och fortsätter:
- Vi hoppas att den förenklade formen av volleyboll som PopVolley erbjuder ska inspirera deltagarna till att vilja fortsätta utöva volleyboll och vi ser det även som ett sätt för deltagarna att hitta nya vänner.

Den 6 maj är alltså datumet som gäller för det första PopVolleypasset i Skåne. PopVolleypasset äger rum på HKIF:s egen högborg, Idrottshallen på högskolans campusområde.

Projektledare Erik Alm:
- Jättekul att HKIF blev inspirerade när vi träffades i början av februari och att de nu blir först ut i Skåne att arrangera. Dessutom är det positivt att studentidrottsföreningar fortsätter att stå arrangörer av PopVolley då vi som bekant har ett samarbete med Sveriges Akademiska IF kring PopVolley.

Här hittar ni de PopVolleypass som är planerade just nu:
https://www.volleyboll.se/volleyboll/PopVolley/Kalender/

Foto: Falkenbergsbild

Skribent: Erik Alm
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

 

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info