Hoppa till sidans innehåll

Arrangera


Vad är PopVolley?
PopVolley är ett nytt nationellt koncept som Svenska Volleybollförbundet står bakom. Genom PopVolley vill vi skapa möjlighet till ett livslångt idrottande. PopVolley bygger på att en arrangör (t.ex. en studentidrottsförening) arrangerar ett speltillfälle, dit alla är välkomna. PopVolley ska vara enkelt, det enda deltagaren behöver göra är att anmäla sig till ett speltillfälle

För att underlätta arrangörskapet har vi tagit fram en arrangörsguide som ser till att ni kommer igång med arrangemanget på ett effektivt sätt. Läs mer här!

Bidra till ett aktivt liv och tjäna pengar på "cupen"
För oss är det viktigt att arrangören tjänar pengar. Arvodet motsvarar 3 000 kronor för ett speltillfälle med tre lag och 4 000 kronor för ett speltillfälle med fyra till sex lag.

Hur går ett speltillfälle till?
Arrangören ansvarar för att boka planer och se till att speltillfället genomförs. En arrangör behöver inte ha några tidigare volleybollkunskaper, utöver att ha läst på det material som Svensk volleyboll tillhandahåller. Ett speltillfälle varar i två timmar. Arrangören väljer om den vill arrangera ett speltillfälle för tre lag eller ett speltillfälle för fyra till sex lag.

Är du intresserad av att arrangera PopVolley?
Kontakta:
Erik Alm
Projektledare PopVolley
070-690 29 99
This is a mailto link

Uppdaterad: 20 FEB 2018 13:37 Skribent: Svensk volleyboll
Epost: This is a mailto link

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info