Hoppa till sidans innehåll

Nyheter Svensk volleyboll


Nyhet från Beachvolleylandslagen

Beach Pro Tour: Åhman/Hellvig är i semifinal och sätter nytt rekord

(2022-05-22 09:43)
Under söndagseftermiddagen spelar David Åhman och Jonatan Hellvig semifinal i Beach Pro Tour Challenge i Kusadasi, Turkiet. Det är verkligheten efter en fantastisk 2-1-seger mot Evandro/Alvaro Filho, Brasilien, i kvartsfinalen.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Damlandslaget: Seger i returen mot Estland

(2022-05-22 09:15)
Det blev seger i andra träningsmatchen mot Estland för det svenska damlandslaget i volleyboll. Spikern Rebecka Lazic och förbundskapten Lauri Hakala berättar här om erfarenheterna mot Estland inför European Silver League.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Herrlandslaget: Seger borta mot Danmark i ny femsetare

(2022-05-22 08:29)
Efter femsetsförlusten i Ängelholm vände Sverige på steken i danska Köge och vann den andra av de båda träningsmatcherna. Även den här matchen gick till fem set. Den tillfällige förbundskaptenen Almir Ljutovac berättar.
 
Det blev en förlust med minsta möjliga marginal, 13-15 i femte set, när damlandslaget tog sig an Estland i Ängelholm under fredagskvällen. ”Vi spelade en typisk första match”, säger den nye förbundskaptenen Lauri Hakala.
 
Nyhet från Svensk volleyboll

Superhelgen: Åhman/Hellvig närmare VM – och fler nyheter

(2022-05-20 15:00)
Åhman/Hellvig inledde i Turkiet med två vinster och därmed gruppseger. Nu är VM-platsen i praktiken klar. "Det var en bra dag på jobbet idag", säger David Åhman. Den och andra nyheter kommer här.
 
Nyhet från volleyboll

Herrlandslaget: Habil insats i lång match mot Danmark

(2022-05-20 14:31)
I Ängelholm gjorde herrlandslaget en bra match mot Danmark under torsdagskvällen. Coach Almir Ljutovac berättar.
 
Landskamper, Junior-SM, Swedish Beach Tour, Beach Pro Tour och Champions League-finalen. Nu följer fyra hektiska dagar för den som vill hänga med. Här är din ultimata guide med länkar till livesändningar, spelscheman och resultat.
 
Nyhet från Svensk volleyboll

Ekonomi- och administrationsansvarig sökes

(2022-05-16 14:38)
Svensk volleyboll växer och förändras. Svenska Volleybollförbundet söker nu en ekonomi- och administrationsansvarig person till verksamheten. Här är platsannonsen.
 
Nyhet från barn/ungdom

Ungdoms-SM: Engelholm och Habo sopade hem guldmedaljerna

(2022-05-15 19:46)
Helgen i Jönköpings Idrottshus blev precis så bra som det förutspåddes. Fullt hus båda dagarna. Vinnarna i SM-klasserna blev mer eller mindre väntade. Engelholms flickor och Habos pojkar.
 
Inför European Silver League i juni är den nye förbundskaptenen Lauri Hakala nu halvvägs genom sitt första träningsläger med damlandslaget. Här ger han en lägesrapport från Ängelholm.
 
Nyhet från barn/ungdom

Ungdoms-SM: 72 lag spelar i Jönköping i helgen

(2022-05-13 17:23)
Vi upprepar ett numera vanligt ord i volleybollens Sverige: Rekord. "Framför allt har vi dubbelt så många pojklag som för några år sedan. Det känns att sporten är på väg uppåt", säger arrangören Jens Ottosson inför Ungdoms-SM i Jönköping.
 
Nyhet från Svensk volleyboll

Ny styrelseledamot: Matilda Wikander, Örebro

(2022-05-13 12:55)
Ny ledamot i förbundsstyrelsen är en Örebro Volley-profil i form av Matilda Wikander. "Jag tror jag kommer med mycket spelarperspektiv in i det här", säger hon.
 
På en storbildsskärm såg landslagskompisarna Isabelle Haak bli turkisk mästare. ”Stort grattis, Bella! Så häftigt att vi kunde se det tillsammans”, säger lagkamraten Vilma Andersson. "Awwwwww, taaaack! Bästa", svarar Bella.
 
Nyhet från volleyboll

Ännu fler lag i seriespel? Efter helgen vet vi.

(2022-05-12 09:12)
På söndag 15 maj är deadline att anmäla lag till kommande säsongs seriespel. Då kan svensk volleyboll öka igen. Är ditt lag med? Här är länken.
 
Nyhet från Svensk volleyboll

Ny styrelseledamot: Mikael Peterson, Stockholm

(2022-05-11 08:33)
Tidigare generalsekreterare och ordförande inom friidrott, ishockey, bordtennis och kanot. Nu är Mikael Peterson ny ledamot i Svensk Volleybolls förbundsstyrelse. "Volleybollen gör en fantastisk resa", säger han.
 
123456

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info