Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

Spelschemat är preliminärt


Det kan komma att bli förändringar i schemat och det kan mycket väl vara så att det som gäller på fredag kväll inte gäller på lördag morgon. Default är minst tre gruppspelsmatcher och minst två matcher i slutspel för samtliga lag.

Spelschemat finns digitalt här: http://www.profixio.com/matches/mikasa-challenge-2015.

Spelupplägg finns här https://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/MikasaChallenge/Tavlingen/Spelupplagg/

Omlottningar

Det kommer säkert ett och annat avhopp varför spelschema kommer att göras om. Eventuella förändringar i gruppspelet görs löpande under fredagen. Konsekvenser i slutspel lär det bli för samtliga ändringar och ändringarna kommer ut så fort som det är möjligt under lördagen. Målsättning att alla eventuella justeringar av spelprogrammen ska vara utlagda på webben senast klockan 21.30. Kolla noga!

Tider för matcherna

Dagens första match är tidsatt. Därefter spelas matcherna löpande. Att det ändå står klockslag i spelschemat är som riktmärke. Lagen håller koll och ska vara på plats när det är dags för match och inte på ett visst klockslag. 

Förkortade matcher

Då det är oerhört tight i hallarna kommer en del matcher att förkortas. Går till så att lagen startar på exempelvis 5-5 eller 7-7 i stället för 0-0. I slutspel kan det förekomma att matcherna förkortas under dagen för att säkerställa att alla ska hinna hem i vettig tid. Information om detta kommer i nyhetsbrevet som går ut på fredag.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:10 Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info