Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Spelschemat

Spelschemat kommer att vara fullt ut planerat och publicerat 28 april, men fram till dess kommer du att kunna följa utvecklingen, använd gärna qr-kod. Alla lag får spela minst tre matcher i gruppspelet och minst två i slutspel. Alla lag går vidare till slutspel där alla spelar till samtliga lag spelat sig fram till en placering.

Läs mer

Aktiviteter på invigningen

Välkomna till invigningen fredag den 1 maj i Idrottshuset. Kl. 19 startar invigningen och 19.10 drar landskampen igång, Sverige mot Norge. Precis som förra året väntar vi fullt hus så kom i tid! Det blir ansiktsmålning och fotografering bl.a.

Läs mer

Boka landskampsbiljetter för medföljare

Det kommer att bli fullsatt i Idrottshuset på invigningen.

Biljetter till fredagsmatchen måste förbeställas. Matchen är fullbokad och reserverad för deltagare och medföljare som förbeställt biljetter. Förbeställda landslagsbiljetter hämtas i biljettkassan vid stora entrén på gaveln in till Idrottshuset (ingång vid flaggstängerna och beachflaggorna). Kontant betalning eller swisch.

Alla med ackrediteringskort till Mikasa Challenge kommer in gratis.

Boka genom att skicka ett mejl till This is a mailto link

Skriv ut deltagarlista

En deltagarlista ska skrivas ut och tas med till incheckningen. Detta kräver brandskyddsmyndigheten och om det händer något har vi kontaktinformation till alla som deltar på turneringen. Glöm inte att uppge kontakt till målsman! Deltagarlistan hittar ni här https://iof3.idrottonline.se/SvenskaVolleybollforbundet/MikasaChallenge/Praktiskinfo/Deltagarlista/

Banarbeten för er som kommer med tåg

Trafikverket genomför banarbeten på sträckan Stockholm – Göteborg under helgen 1-3 maj vilket innebär trafikomläggningar. På söndag den 3 maj planeras även ett banarbete Arboga-Örebro. Information finns på SJ:s hemsida för er som kommer till Örebro med tåg. 

Nötallergi

Mikasa Challenge kommer att vara helt nötfri. Arrangören tillhandahåller inga produker med nötter. För att det ska fungera gäller nötförbud även för alla lag och spelare. Ingen mat eller godis med nötter får tas med under turneringen! Gäller både logi, spelhallar och på aktivitetskvällen. Påminn alla spelare och ledare.

Gul t-shirt i år

Årets deltagartröja är gul och kommer att delas ut när ni anländer. Ha gärna på er den gula tröjan under invigningen när Sverige möter Norge i landskampen, så att ni hejar på Sverige i de svenska färgerna!

Får alla informationen?

Det här är bulletin nummer 2 om Mikasa Challenge 2015. Vi skickar gärna ut dessa till alla ledare som ska med på turneringen. Kontakta oss om fler ska få utskicken, This is a mailto link

Läs mer

Ändringar i anmälan

Det går inte att byta tävlingsklass längre. Tom fredag 23 april kan du lägga till eller dra ifrån spelare / ledare, kost- och logipaket samt t-shirts. Observera att detta enbart går att göra genom att maila till This is a mailto link

Svenska Volleybollförbundet | Trålgränd 2 11668 Stockholm | 086403050 |