Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Välkommen till Mikasa Challenge

Deadline för anmälan har passerats och det är hela 268 lag anmälda från 59 klubbar. Helt fantastiskt att ha så stor del av volleybollsverige samlat under helg och inte minst då vi även har herrlandslaget på plats som slipar formen inför EM-äventyret senare i maj. Här är det första nyhetsbrevet, som vi ber dig sprida till dem det berör i din förening. Välkommen till Örebro!

Ändringar i anmälan

Det går utmärkt att ändra tävlingsklass fram till och med söndag 19 april. Därefter kan du anmäla intresse för att byta klass, men vi kan inte garantera att det går att lösa. När det gäller att lägga till eller dra ifrån kost- och logipaket samt t-shirts kan det göras till och med 23 april. Observera att detta enbart går att göra genom att maila till This is a mailto link

Spelschema

Spelschemat läggs ut löpande och beräknas vara klart senast den 27-28 april. 

Invigning med landskamp

Även i år blir det en landskamp som inviger Mikasa Challenge. Sverige tar emot Norge och genrepar inför kommande EM-kval som drar igång två veckor senare. Förra året var det väldigt många på plats och vi väntar ännu fler i år. Alla som köpt deltagarkort går in gratis på landskampen, övriga betalar. Vi släpper inte in några utan deltagarkort eller biljetter så var noga med att ha kort och biljett på er. Efter landskampen finns det möjlighet att komma ner på golvet för att få autografer. Mer info om invigningen hittar ni på hemsidan, här

Workshop för ledare

I samarbete med Habo Wolley kommer ni fantastiska ledare på lördag den 2 maj 19.00 - 21.00 i Tegelbruket få chansen att medverka i en workshop. Workshopens första del kommer att beröra ledarutveckling och rekrytering, framförallt med fokus på unga ledare. Del två kommer att beröra de nya spelformerna, level 1-7, som införs kommande säsong. Vad är de nya spelformerna? Vilka fördelar innebär de och hur kan de användas i verksamheten?

Anmäl dig till workshopen

Läs mer

Många aktiviteter på lördag kväll

Förra årets aktivitetskväll på Tegelbruket var en succé! Förutom disco så kan man titta på film, klättra, spela bordtennis, spela spel och göra en mängd andra aktiviteter. Bussar tar er både till och från Tegelbruket på kvällen. Det finns möjlighet att hänga in sin jacka men vi ansvarar inte för värdesaker! I samband med aktivitetskvällen har vi en ledaraktivitet i form av volleyboll i stora hallen. Man kan även delta på workshopen som Habo Wolley arrangerar. From 19.00 håller vi öppet. 

Läs mer

Foton på spelare och ledare

Under turnering kommer vi ha fotografer på plats. Skulle något barn eller ledare inte vilja vara med på foto måste ni meddela det till oss. Skicka då ett mejl till This is a mailto link med namn, förening och vilken grupp personen är med i. Våra bilder läggs främst upp på volleyboll.se och Facebook, men kan även publiceras i tidningen Volleyboll.

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook och Instagram och lägg gärna upp bilder och dela inlägg för att sprida till fler.

Vår facebooksida

Instagramkonto

Svenska Volleybollförbundet | Trålgränd 2 11668 Stockholm | 086403050 |