Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jakob Birgersson

Logistik


För att kunna göra Mikasa Challenge till det oförglömliga evenemang som vi alla önskar behövs lite hjälp från lagen och ledarna. Här är några punkter,

Tåg

Kommer laget med tåg och vill ha hjälp med transporterna till och från Örebro Södra, Mikasa Challenges tågstation, går det att ordna. Är det inte redan angivet i samband med anmälan behöver det önskemålet komma in omgående.

Bil

Tar man sig hit med bil och ändå vill utnyttja vår linjetrafik behöver detta kommuniceras.

Logi

"Allt" om logiplaneringen kommer i Bulletin 3. Önskemål om samlokalisering t ex beroende på att man samåker kan lämnas. Det behöver i så fall framföras omgående.

Matköer

Rudbeck och Nikolaiskolan delar matsal för frukost och middag. Det är 900-1000 personer som ska äta där. Lika bra att vara inställd på att det kommer att vara trångt och långa köer.

Specialkost

Ska anges vid anmälan och anges per lag. Vikitgt för att lunchen ska hamna på rätt ställe i fall lagen inom föreningen spelar och äter på olika ställen. Har man inte anmält specialkost är det väldigt viktigt att det görs nu. Kanske göra en sista koll med föräldrar så att ingen bommas?

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:10 Skribent: Svensk volleyboll

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info