Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Får alla informationen?

Det här är Bulletin nummer 2 om Mikasa Challenge 2016. Den tidigare bulletinen som skickades ut kan du se här: https://www.volleyboll.se/MikasaChallenge/Nyhetsbrev/2016/

Vi skickar gärna ut dessa till alla ledare som ska med på turneringen. Om en förening har fler ledare eller föräldrar än de som är ackrediterade kan det vara bra om även dessa får information om tävlingen.

Läs mer

Marinblå t-shirt i år

Årets deltagartröja är marinblå och kommer att delas ut när ni anländer. Ha gärna på er den tröjan under invigningen när Sverige möter Danmark i landskampen!

Nötallergi

Mikasa Challenge kommer att vara helt nötfri. Arrangören tillhandahåller inga produker med nötter. För att det ska fungera gäller nötförbud även för alla lag och spelare. Ingen mat eller godis med nötter får tas med under turneringen! Gäller både logi, spelhallar och på aktivitetskvällen. Påminn alla spelare och ledare.

Logistik

För att kunna göra Mikasa Challenge till det oförglömliga evenemang som vi alla önskar behövs lite hjälp från lagen och ledarna. Här är några punkter,

Tåg

Kommer laget med tåg och vill ha hjälp med transporterna till och från Örebro Södra, Mikasa Challenges tågstation, går det att ordna. Är det inte redan angivet i samband med anmälan behöver det önskemålet komma in omgående.

Bil

Tar man sig hit med bil och ändå vill utnyttja vår linjetrafik behöver detta kommuniceras.

Logi

"Allt" om logiplaneringen kommer i Bulletin 3. Önskemål om samlokalisering t ex beroende på att man samåker kan lämnas. Det behöver i så fall framföras omgående.

Matköer

Rudbeck och Nikolaiskolan delar matsal för frukost och middag. Det är 900-1000 personer som ska äta där. Lika bra att vara inställd på att det kommer att vara trångt och långa köer.

Specialkost

Ska anges vid anmälan och anges per lag. Vikitgt för att lunchen ska hamna på rätt ställe i fall lagen inom föreningen spelar och äter på olika ställen. Har man inte anmält specialkost är det väldigt viktigt att det görs nu. Kanske göra en sista koll med föräldrar så att ingen bommas?

Bollar

Level 6 och 7 spelas med seniorvolleyboll. Level 4 spelas med ungdomsboll. ingen skillnad mot tidigare.

På Level 5 däremot blir det en ändring mot det som kommunicerats i inbjudan. Nämligen att det på alla Level 5 klasser blir valfritt med ungdoms- eller seniorboll. Har lagen olika uppfattningar har den lättare ungdomsbollen företräde.

Level 4

I år är det 30 anmälda lag. På Level 4 spelas gruppspel och slutspel. Slutspelet genomförs med nytt gruppspel där lagen delas in för att det ska bli så jämna matcher som möjligt.

Preliminär målsättning är att lagen ska spela 3-4 matcher under lördagen och 2-3 under söndagen. Söndagens spelschema produceras efter att gruppspelet är slutfört och publiceras självklart så tidigt som möjligt under lördag kväll.

Tabeller kommer inte att publiceras och när alla matcher är genomförda kommer det att bli prisutdelning och där kommer samtliga spelare att vara vinnare och premieras med guldmedalj.

Inmarsch på landskampen

För att skapa den bästa stämningen inför landskampen och för att hylla alla lag och klubbar som deltar på Mikasa Challenge kommer en pampig inmarsch att starta matchen. Varje klubb utser en representant som har samling och genomgång klockan 18.00. Mer information kommer i Bulletin 3.

Boka landskampsbiljetter för medföljare

Det kommer att bli fullsatt i Idrottshuset på invigningen.

Biljetter till fredagsmatchen måste förbeställas. Matchen är fullbokad och reserverad för deltagare och medföljare som förbeställt biljetter. Förbeställda landslagsbiljetter hämtas i biljettkassan vid stora entrén på gaveln in till Idrottshuset (ingång vid flaggstängerna och beachflaggorna). Kontant betalning eller swisch.

Alla med ackrediteringskort till Mikasa Challenge kommer in gratis.

Boka genom att skicka ett mejl till This is a mailto link

Svenska Volleybollförbundet | Trålgränd 2 11668 Stockholm | 086403050 |