Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Välkommen till Mikasa Challenge

Deadline för anmälan har passerats och det är fler än 250 lag från 57 klubbar är anmälda i år.

Helt fantastiskt att ha så stor del av volleybollsverige samlat under helg och inte minst då vi även har damlandslaget på plats som slipar formen inför EM-äventyret senare i maj.

Här är det första nyhetsbrevet, som vi ber dig sprida till dem det berör i din förening.

Nyhetsbrev nr 2 planeras till 27 april.

Välkommen till Örebro!

Kontakt med lagen

Både före och under turneringen kommer arrangören säkert att behöva komma i kontakt med respektive lag. Därför behöver varje lag ha en (1) kontaktperson med både mobiltelefon och e-postadress angiven. Känner du på dig att din förening har angivit samma person på flera eller alla lag, då är det dags att ändra detta nu.

Maila till This is a mailto link och ange förening, lagnamn och tävlingsklass för att missförstånd ska undvikas.

Ändringar i anmälan

Det går utmärkt att ändra tävlingsklass fram till och med söndag 24 april.

Därefter kan du anmäla intresse för att byta klass, men vi kan inte garantera att det går att lösa.

När det gäller att lägga till eller dra ifrån kost- och logipaket samt t-shirts kan det göras. Även det behöver i så fall vara gjort innan den 25 april.

Observera att detta enbart går att göra genom att maila till This is a mailto link.

Invigning med landskamp

Även i år blir det en landskamp som inviger Mikasa Challenge. Sveriges damer tar emot Danmark och genrepar inför kommande EM-kval som drar igång några veckor senare.

Deltagarkortet som alla spelare och ackrediterade ledare hämtat ut i samband med lagets inchecking gäller som entrébiljett. Övriga köper biljett. 

Vi släpper inte in några utan deltagarkort eller biljetter så var noga med att ha kortet eller biljetten med er.

Efter landskampen finns det möjlighet att komma ner på golvet för att träffa damlandlaget.

Spelschemat

Spelschemat kommer att vara fullt ut planerat och publicerat 1 maj, men fram till dess kommer du att kunna följa utvecklingen, använd gärna qr-kod.

Läs mer

Challengehallen

I år lanserar vi en nyhet i samband med lördagsaktiviteten på Tegelbruket. Vi döper om lilla hallen till "Challengehallen". Här kommer ni att kunna testa massor med olika volleyboll skills, som tex hur hårt ni spikar eller hur högt ni hoppar, hur många mottagningar ni kan sätta på en viss punkt eller hur fort ni kan genomföra 10 rullningar. Vi kommer ha massor med olika utmaningar som ni kan utföra både som lag och individuellt. Hoppas ni kommer gilla det!

Workshop för ledare

Svensk Idrott har en ny strategi - idrott hela livet. Vad betyder den för svensk volleyboll? Hur kan vi ledare få våra aktiva att vilja idrotta hela livet? Hur kan vi koppla på vårt nya levelsystem i denna strategi? Under två timmar 19.00-21.00 på lördag kvällen i Tegelbruket diskuterar vi hur vi kan jobba i svensk volley och hemma i respektive förening med detta. Vi utbyter erfarenheter med de nya levlarna för att göra ungdomsvolleyn till den bästa.

Anmäl dig till workshopen

För att vi ska kunna veta hur många som vill vara med vill vi att ni skickar ett mejl till This is a mailto link och anmäler hur många ni kommer. Först till kvarn gäller ifall det blir fler anmälningar än vad lokalen tar emot.

Foton på spelare och ledare

Under turnering kommer vi ha fotografer på plats. Skulle något barn eller ledare inte vilja vara med på foto måste ni meddela det till oss. Skicka då ett mejl till This is a mailto link med namn, förening och vilken grupp personen är med i. Våra bilder läggs upp på volleyboll.se, Instagram och Facebook.

Sociala medier

Följ oss gärna på Facebook och Instagram och lägg gärna upp bilder och dela inlägg för att sprida till fler.

Vår facebooksida

Instagramkonto

Svenska Volleybollförbundet | Trålgränd 2 11668 Stockholm | 086403050 |