Hoppa till sidans innehåll

Kidsvolley +

Volleyboll

Beachvolleyboll

Förening och förbund

     

Kidsvolley - spelformen som passar!

 

Det sköna spelet, Kidsvolley..

Kidsvolley är utvecklat för pojkar och flickor mellan 6 och 9 år. Barnen får svettiga pannor för det är full fart på träningarna och när bollen är i luften har man väldigt roligt med sina kompisar. Spelet har alla de goda ingredienser som alla volleybollspel samtidigt som det är så enkelt att även barn i förskoleålder klarar av det lekande lätt.

Go to next Level..

Som nybörjare får man roligt från första träningen eftersom man i Kidsvolley spelar på olika nivåer. Det finns tre stycken, Level 0, Level 1 och Level 2 där det är kunskaper mer än ålder som styr var man spelar. Första gångerna på Level 0 och sedan levlar man till nästa nivå och under tiden lär man sig massor om spelet.

Goda upplevelser..

Spelar man Kidsvolley i en volleybollförening är man alltid säker på att träningsmöjligheterna är goda och med utbildade ledare. Svenska Volleybollförbundet arrangerar tillfällen för ledarna att utbilda och vidareutbilda sig för att alltid vara först med det senaste. I klubbarna är det stort fokus på gott kamratskap och roliga upplevelser - både på och utanför banan. Inte minst då det är tävlingar som alla spelas med anpassningar efter barnens villkor. Det finns inget syfte att producera resultat, utan tävlingarna spelas för att det ska vara kul. Rent spel genomsyrar Kidsvolley på alla plan.

Inspiration..

Svenska Volleybollförbundet är övertygad om att Kidsvolley kommer att ge volleybollsporten i Sverige en ny skjuts framåt, inte minst eftersom Kidsvolley kan spelas både inomhus i hallarna som utomhus på stränderna eller i parkerna. Arbetet med att föra ut spelet till både klubbar och framförallt skola är en stor uppgift. Vill du hjälpa till genom att verka i skolan eller att starta verksamhet? Ta då kontakt med förbundet!

Nyheter

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info