Hoppa till sidans innehåll

Talanglägret 2019


Varmt välkommen till årets Talangläger!

Du som är född 2001 t o m 2006 och vill ha ut lite mer av din volleyboll har möjlighet att vara med på ett träningsläger vid Svenska Volleybollförbundets Riksträningscentrum i Falköping. Lägret startar lördagen den 15 juni kl. 12.00 och avslutas torsdagen den 20 juni ca kl. 14.00.

Det kan vara ditt första steg mot en volleybollkarriär. Du behöver inte vara bra nu, huvudsaken är att du tycker volleyboll är kul och vill testa din förmåga tillsammans med jämnåriga kamrater. Många av de blivande stjärnorna på volleybollgymnasiet har startat sin satsning med talanglägret. Under lägret kommer du även att få prova på beachvolley i vår nya hall.

Lägeravgiften är 3 200 kr och i den ingår två träningspass per dag, enkel logi på hårt golv, fyra mål mat om dagen samt en lägertröja. När du anmäler dig ska du fylla i vilken storlek du vill ha på tröjan. Information om inbetalning av lägeravgiften kommer att finnas med i den kallelse vi skickar ut i slutet av maj.

När du gör din anmälan:
- se till att fullständigt personnummer anges (ex: 20041201-3232).
- var noga med att e-postadressen till deltagaren och vårdnadshavaren/ansvarig för betalning blir korrekt. Den kommer att användas för information till dig som deltagare och vårdnadshavare/ansvarig för betalning..
- under "Idrottsorganisation" väljer du din förening i dropplista (Kan vara lite svårt att hitta föreningen eftersom den måste stavas med den officiella stavningen. Hittar du den inte då kan du i stället välja "Annan" och skriva in namnet på din förening).
- tröjstorlekarna är unisex, du kan välja mellan XXL, XL, L, M, S och 152 cl.
- eventuella matallergier och andra önskemål ska anges under rubriken "Övrigt".

Sista anmälningsdag är 22:e maj!

Vid frågor eller funderingar hör ni av er till Oskar Vikterlöf 0705-21 77 47.                                              

Välkommen till en häftig volleybollvecka hälsar instruktörerna på Riksträningscentrum
Oskar Vikterlöf, Göran Persson, Robert Söderberg, Whitney Turner och Alberto Chaparro.
 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info