Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Sälj GP-biljetter – tjäna pengar till föreningen

14 NOV 2019 15:39
Svensk volleybolls medlemsföreningar, hör upp! Nu finns möjlighet att sälja helgbiljetter till 2020 års upplaga av volleybollfesten Grand Prix. För varje biljett din förening lyckas sälja går 40 procent av intäkterna tillbaka till föreningen.
  • Skapad: 14 NOV 2019 15:39

Helgen 18-19 januari arrangeras 2020 års upplaga av Grand Prix i Uppsalas arenakomplex Fyrishov. Under åren i Upplands residensstad har Grand Prix utvecklats till en av Svensk volleybolls allra största mötesplatser. Här avgörs Ungdoms-GP, Senior Grand Prix och Veteran-SM parallellt och under ett och samma tak. Tillsammans visar deltagande ungdomar, elitspelare och veteraner att volleyboll är en idrott att utöva hela livet!

Och stor kan bli ännu större. I ett nytänkande försök att få den redan maffiga volleybollfesten att växa ytterligare ges nu Svenska Volleybollförbundets medlemsföreningar möjlighet att delta i arbetet med att locka mer publik och supportar till Uppsala genom att sälja biljetter. Som tack för hjälpen får säljande föreningar 40 procent av intäkterna de drar in. Noterbart är att alla medlemsföreningar kan sälja GP-biljetter, även de som inte har kvalificerat sig för Grand Prix-helgens turneringar.

Läs mer här!

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info