Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Nu står det klart att Degerfors lämnar sin plats i damernas Elitserien och ersätts av Lund. – Underbart att få tampas med de allra bästa volleybollagen i Elitserien där vi vill att Lund ska höra hemma, säger Lunds klubbchef Stefan Sjöström
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Herrlandslaget samlas

(2019-07-17 12:00)
Herrlandslaget samlas i mitten av augusti för träningsläger som avslutas med resa till Nordmakedonien för att spela träningsmatcher i slutskedet av deras EM-förberedelser.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Damlandslaget kör igång!

(2019-07-13 10:00)
Damlandslaget startar igång säsongen med träningsläger och matchning i Frankrike och Turkiet.
 
De gick upp till European Golden League inför denna säsong men med ytterligare en förlust efter lördagens bortamatch mot Tjeckien står det klart att de svenska damerna nedgraderas till Silver European League kommande säsong.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Sverige förlorade på bortaplan i European Golden League

(2019-06-12 18:11)
Det svenska damlandslaget spelade den näst sista matchen av årets European Golden League då de gästade Ukraina under onsdagskvällen. Matchen slutade 3-0 till Ukraina.
 
I helgen spelade det svenska damlandslaget mot Slovakien i Umeå Energi Arena. Innan European Golden League-landskampen höll tidigare förbundskaptenen och erfarne volleybolledaren Lorne Sawula en uppskattad workshop om ledarskap.
 
Det svenska damlandslaget vann under lördagen sin första setvinst i årets European Golden League. Trots det periodvis starka spelet av Sverige blev det en ny förlust på hemmaplan efter att Slovakien vann med 1-3.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Inför Sverige – Slovakien i Umeå Energi Arena

(2019-06-07 16:00)
På lördag spelas damlandslagets sista hemmamatch i årets European Golden League när Slovakien gästar Umeå Energi Arena. Matchen startar 17:00 och för er som inte är på plats streamas landskampen här på volleyboll.se.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Förbundskaptenen om de inledande matcherna av European Golden League

(2019-06-04 11:00)
Han blev nu förbundskapten inför European Golden League och med tre matcher i bagaget pratade vi med Ettore Guidetti om skadorna, förlusterna och förhoppningarna framöver.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Starka Slovakien besegrade skadedrabbade Sverige

(2019-06-01 17:48)
I damlandslagets första bortamatch i European Golden League blev starka Slovakien för tuffa för det skadedrabbade svenska laget. Matchen slutade 3-0 och nu väntar en snabb chans på revansch för Sverige då Slovakien gästar Umeå Energi Arena på lördag!
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Elvarankade Ukraina blev för tuffa för Sverige

(2019-05-29 20:53)
Ukrainas snabba spel fällde Sverige under onsdagens European Golden League-spel som slutade i förlust med 0-3 för det unga svenska laget.
 

Inför Sverige – Ukraina

(2019-05-29 10:13)
Ikväll, 18:00, startar damlandslagets andra match i European Golden League när Ukraina gästar Eriksdalshallen. Här hittar du biljettinfo och stream inför kvällens match!
 
Under inomhussäsongen har Svensk volleyboll arrangerat öppna och kostnadsfria volleybollträningar på flera olika platser runt om i Stockholm. När säsongen går mot sitt slut gör även de öppna träningarna så – men vi hoppas att vi ses nästa säsong!
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Lazic laddar om inför onsdagens match i Eriksdalshallen

(2019-05-27 15:09)
I lördags startade European Golden League för damlandslaget som åkte på en tuff start med förlust mot Tjeckien. På onsdag väntar Ukraina i Eriksdalshallen i Stockholm och Rebecka Lazic menar att laget är redo att lägga i en högre växel till dess.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Svensk förlust i den inledande matchen av European Golden League

(2019-05-25 19:27)
Under lördagen spelade det svenska damlandslaget mot Tjeckien i den första matchen av årets European Golden League. Sverige fick en tuff start och förlorade i tre raka set.
 
12

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info