Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska VBF


U23-SM närmar sig med stormsteg. I dagarna släpptes spelschemat!
 
Utlandskollen är tillbaka! Häng med när vi tar en titt på vad våra proffs, collegespelare och utlandscoacher sysslat med den senaste tiden.
 
Våra svenska utlandsproffs och collegespelare fortsätter prestera fina resultat ute i Europa och på andra sidan Atlanten. Vi tar också en titt på några svenska tränare som huserar utanför landets gränser. Häng med!
 
2017 års upplaga av U19 NEVZA Championship är till ända. Resultatet? Guld och silver till Sveriges båda U19-landslag!
 
I helgen avgörs U19 Nevza Championship i Kettering, England. Volleyboll.se levererar turneringsinfo, trupper och länkar till livesändningar!
 
25-26 november avgörs 2017 års upplaga av U23-SM i Södertälje. Deadline för anmälan närmar sig med stormsteg. Lag som vill delta ska inkomma med anmälan senast onsdagen den 1 november, kl. 12:00.
 
Volleyboll.se kan i dag presentera Utlandskollen, en ny artikelserie som låter oss följa hur det går för våra svenska utlandsproffs på deras äventyr i volleybollvärlden!
 
2017 års upplaga av NEVZA U17 Volley Championship är till ända. Resultatet? Guld och silver för Sveriges båda U17-landslag!
 
I fredags genomförde Europeiska Volleybollförbundet lottningen för kvalturneringarna till U17-EM (damer), U18-EM (herrar), U19-EM (damer) och U20-EM (herrar). De svenska ungdomslandslagen har lottats in i följande grupper...
 
I dag, lördag, gör Isabelle Haak debut i Lega Pallavolo Serie A Femminile med sitt Savino Del Bene Scandicci.
 
Tabeller, spelscheman och resultat för Svensk volleybolls serier och turneringar kommer tills vidare återgå till att enbart rapporteras via Profixio.
 
Europeiska Volleybollförbundet (CEV) har i dag presenterat kvalgrupperna till 2019 års Europamästerskap. Sverige finns representerade på både dam- och herrsidan.
 
16-19 oktober avgörs U17 Nevza Championship i Ikast, Danmark. Volleyboll.se levererar turneringsinfo, trupper och länkar till livesändningar!
 
27-29 oktober avgörs U19 Nevza Championship i Kettering, England. Volleyboll.se levererar turneringsinfo, trupper och länkar till livesändningar!
 
Tiden är inne! I dag dundrar elitseriesäsongen 2017/18 äntligen igång. Elitserienvolleyboll.se har samlat nyttig info och länkar.
 

UTBILDNINGSKALENDER

Utbildningskalendern

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


Postadress:
Stockholm-Gotlands Volleybollförbund
c/o Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info