Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Nu finns kidsvolley i Linköping!

Under Kidsvolleyfestivalen i Habo den 14 april, kunde man se vitklädda barn och ledare lite överallt. Jacob Algulin bor i Hjulsbro och det är där han tillsammans med några till föredetta elitspelare dragit igång kidvolley.

Läs mer

Gör som Vingåker VK- åk på Volley 2000 mästerskapet

Volley 2000 spelas för barn mellan 10 och 14 år. Volley 2000 Mästerskapet brukar locka uppåt 200 lag och är etablerat som det största volleyeventet sett till antalet deltagare. Vingåker VK har anmält två lag och i hela distriktet är det 15 lag anmälda hittills!

Läs mer

DM 21 april i Uppsala

Återigen har Uppsala VBS fått förtroendet att arrangera DM i volleyboll. Detta år är det söndag 21 april som gäller. Spelplats är Fyrishovs B-hall.

Läs mer

Lyckad Kidsvolleyutbildning i Nyköping

I helgen anordnades en Kidsvolleyuntbildning i Nyköping. Anordnare var Östsvenska VBF tillsammans med Nyköping IFK. Nio deltagare fanns på plats tillsammans med instruktören Camilla Park

Läs mer

För er som inte kan få nog av volleyboll

Avesta volley bjuder in till jubileumsturnering 20 april i Avesta. Lördagen den 20 april firar Avesta volley 40-års jubileum genom en heldag i volleybollens anda. Under dagen kommer turneringen "VolleyDiggarDan´" arrangeras och på kvällen kommer det att firas med en hejdundrandes rolig fest för tidigare medlemmar, nuvarande medlemmar samt de spelare som önskar.

Läs mer

Gör som Karlstad VK- beställ föreningspaketet

Karlstad VK är första föreningen som har beställt föreningspaketet till VM-kvalet i Halmstad den 24-26 maj. -Vi förväntar oss bra volleyboll, att få inspiration, uppleva lite härlig volleybollstämning och att vi ska ha riktigt roligt tillsammans säger Linnea Grankvist från Karlstad VK.
Beställ ni också!

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |