Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Dags att börja planera inför DistriktsSlaget 2014

DistriktsSlaget är turneringen för alla ungdomar som är 14 år. Den går av stapeln varje år under trettonhelgen och Grand Prix. Att vara 14 år och bli uttagen till distriktslaget är bland det häftigaste och roligaste man kan tänka sig. Du får chansen att representera inte bara din förening utan ditt distrikt. Du får chansen att träffa nya vänner från andra föreningar och du får chansen att se volleyboll på toppnivå under GP helgen. Ett minne för livet! Nu börjar planeringen för 2014 års distriktslag.

Läs mer

Distriktet växer med nya föreningar

Det är riktigt roligt att Östsvenska VBF växer. Vi hälsar nu två nya föreningar varmt välkomna till Svensk Volleyboll och Östsvenska Volleybollförbundet! En inomhusförening och en beachvolleyförening. Vi kan också berätta att kidsvolleygruppen i Hjulsbro har anslutit sig till Team Valla och ska starta upp tre nya grupper inom kort.

Läs mer

Beachvolleyn fortfarande het i höst

Sydsvenska VBF bjuder tillsammans med Jönköpings BC in till steg 1 utbildning i beachvolley den 6 oktober. Utbildningen kommer att hållas i den nya beachhallen i Falköping i Västsvenskas distrikt.

Läs mer

Nominerad till Årets ledargärning

På SörmlandsGalan den 19 oktober kommer det att avgöras vem/vilka som blir vinnare av årets idrottspriser. Daiva Simokaitiene, Katrineholms Volleybollklubb har blivit nominerad till Årets ledargärning.

Läs mer

Mittsvenska VBF anordnar en volleydag för barn och ungdomar

Mittsvenska VBF bjuder för andra året i rad in alla barn, ungdomar, ledare och föräldrar
som vill spela volleyboll tillsammans till en dag fylld med härlig volleyboll.
Syftet med dagen är att barn och ungdomar ska få spela med och mot varandra,träna och ha roligt. Vi hoppas också på att de ledare eller föräldrar som finns på plats utnyttjar tillfället att nätverka för att utveckla ett samarbete kring framtida planer, tävlingar och fortsatt utbyte mellan föreningarna.

Läs mer

Trekungaslaget!

Trekungaslaget spelade första gången redan 1978 och det innebär att turneringen i år spelas för 36:e gången.Under årens lopp har turneringen lockat deltagare från samtliga länder i Norden, flertalet europeiska länder men också från andra delar av världen. Ett hundratal lag gör varje år upp om de åtråvärda troféerna i klasser från de yngsta (9 år) till de äldsta (19 år). Välkommen till Kungälv den 26-27 oktober.

Läs mer
Östsvenska Volleybollförbundet | Svenska Volleybollförbundet, Trålgränd 2 11668 Stockholm | [saknas] Information |