Hoppa till sidans innehåll
Foto: Robert Boman

Påminnelse: Rösta fram dina favoriter till beachvolleyutmärkelser

05 DEC 2019 08:03
Beachvolleyåret 2019 närmar sig sitt slut. Därmed är det dags att utse Årets spelare och Årets genombrott. Dessutom ska vi kora vinnare av Fair Play-priset. Medlemsföreningar och spelare avgör saken!
  • Skapad: 05 DEC 2019 08:03

Årets spelare och Årets genombrott har utsetts sedan 1992 respektive 2001. Det har varit personer med stor kunskap och anknytning till beachvolleyn som suttit i juryn och valt ut vilka som fått motta utmärkelserna. Sedan några år tillbaka är det dock Svensk volleybolls medlemsföreningar och spelare som avgör saken.

Vem får rösta?
- Samtliga medlemsföreningar inom Svensk volleyboll.
- Samtliga spelare som har en beachvolleylicens och minst 50 rankingpoäng.

Alla som tillhör ovanstående kategorier fick ett mejl med instruktioner skickat till sig fredagen den 29 november. För att mejlet skulle hitta rätt behövde berörda spelare och föreningar se till att ha sina mejladresser registrerade i Idrottonline, där alla uppgifter hämtades. Har du inte fått något mejl och vet med dig att din adress måste uppdateras eller registreras bör du så snart som möjligt och senast vid lunchtid fredagen den 6 december:
1. Ange mejladressen i Idrottonline.
2. Skicka ett mejl till This is a mailto link innehållande mejladress samt begäran om att delta i omröstningen.

Så utses Årets spelare och Årets genombrott
Omröstningen pågår 29 november - 6 december (enkätundersökningen avslutas 23:59). Vinnarna avslöjas senare samma månad. Den dam- respektive herrspelare som erhåller flest röster koras till vinnare.

Så utses vinnaren av Fair Play-priset
Omröstningen pågår 29 november - 6 december (enkätundersökningen avslutas 23:59). Vinnaren avslöjas senare samma månad. Den spelare, dam eller herr, som erhåller flest röster koras till vinnare.  I händelse av att två eller fler spelare erhåller lika många röster ses båda som värdiga vinnare! Den som nomineras till Fair play-priset ska vara en spelare som behandlar såväl med- och motspelare som domare och funktionärer på ett respektfullt sätt. Spelarens attityd bidrar till en positiv anda, såväl på som utanför planen.

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info