Hoppa till sidans innehåll

Här är beachvolleyns säsongskalender

2017-02-15 13:16
Beachvolleysäsongen närmar sig med stormsteg. Nu presenteras Säsongskalendern.
  • Uppdaterad: 2017-02-15 13:49

Det är nästan så att man kan känna sanden mellan tårna. För i dag, onsdag, kan volleyboll.se presentera ett säkert vårtecken. Under veckan har det matats in tävlingar för fullt i Säsongskalendern för 2017.

I vanlig ordning är det en arbetsgrupp med representanter från flera av våra arrangerande medlemsförening som arbetat fram underlag och förslag till det beslut som Tävlingsledningen fattat.

Antalet föreningar som ansökt om tävlingar fortsätter stiga. Med det följer också utmaningen att få ihop en bra helhet. Tack vare arbetsgruppen börjar årets schema nu ta form.
- Vi har tagit till oss kommentarer från föregående säsonger i arbetsprocessen och vi har arbetat med en arbetsgång där fler att engagera sig, så att det blir en jämn fördelning av tävlingar över både land och säsong. Ett stort tack till de föreningar som varit med, säger tävlingsledare Kristina Gehlin Hellgren och fortsätter:
- Det är glädjande att se även nystartade föreningar vill vara med och arrangera tävlingar.

Många tävlingarna har redan matats in i Säsongskalendern, men ytterligare ett gäng dimper in under de närmaste veckorna.

Vill du och din förening arrangera en tävling? Tveka inte att ansöka om sanktion via FX. I skrivande stund finns fortfarande möjlighet att få arrangera Open grön och Open svart samt ungsdoms-, mixed- och veterantävlingar. Under tävlingsperiod 16 finns också möjlighet att arrangera tävling på Challenger-nivå. 

Här hittar du hela kalendern!

LÄS MER
Swedish Beach Tour växer - intar nio städer

Foto: Johannes Norlander, Destination Kalmar

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

 

SOCIALA MEDIER

facebook_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info