Hoppa till sidans innehåll

Karin Lundqvist skrev historia i Brasilien

06 FEB 2012 17:39
När årets första deltävling på världens främsta beachvolleytour, Banco do Brasil, avgjordes, stod för första gången en utländsk spelare på prispallen. Svenska Karin Lundqvist tog tillsammans med sin brasilianska partner Raquel Ferreira brons.
  • Skapad: 06 FEB 2012 17:39

- Första medaljen någonsin, en bronsmedalj denna gång. Jag är otroligt glad och känner en stor stolthet över prestationen. All träning har gett resultat och vi har klättrat uppåt under hösten. Ett stort mål var att komma till semifinal. Det gjorde vi i höstas, och nu blev det ett steg längre genom att ta en tredje plats. Riktigt roligt! Säger Karin Lundqvist.

Tävlingen gick av stapeln i Salvador, där Karin tillsammans med Raquel gick vidare från gruppspelet och sedan i hård vind gjorde en bra kvartsfinal mot Neide/Rebecca.

- Det är tufft att spela i den här blåsten och då är det viktigt att serven stämmer och att behålla lugnet. Semifinalen förlorade vi, men kom tillbaka och vann match om tredje pris mot Vivian/Taiana. De tog första set, men vi tog andra och även tredje. Det kändes underbart att få gå upp på den åtråvärda prispallen, säger Karin.

Resultaten från tävlingen

Karin Lundqvists blogg

Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info