Hoppa till sidans innehåll

Rapport från helgens barn- och ungdomskonferens

2017-09-12 09:28
Helgens konferens om barn- och ungdomstävlingar blev en lyckad historia. Deltagare från Stöcke i norr till Hässleholm i söder reste till Stockholm för att diskutera tillsammans med Svensk volleybolls kanslipersonal och styrelseledamöter.
  • Uppdaterad: 2017-09-12 09:28

Alla ledare i Svensk volleyboll bjöds in till konferensen, vars syfte var att diskutera hur framtidens barn- och ungdomstävlingar kan utformas utifrån Svensk Idrotts strategi och förändringsresa mot 2025.

Arbetet leddes av processledare från Riksidrottsförbundet och SISU. Efter en inledande introduktion och nulägesrapport lyftes flera viktiga frågor. Den mest centrala av alla rörde varför vi arrangerar barn- och ungdomstävlingar - en knäckefråga som hela arbetsprocessen tog sin utgångspunkt i.

- Responsen var god. Vi klev in i den här processdagen med målet att hitta samsyn, och det lyckade, säger Hanna Wigertz Andersson, distrikt- och föreningsutvecklare på Svensk volleyboll.

- Deltagarna bidrog med energi och nyttiga inspel som kommer ligga till grund för nya riktlinjer, fortsätter Paul Engström, distrikt- och föreningsutvecklare på Svensk volleyboll.

Helgens konferens markerade startskottet på processarbetet med de nya riktlinjerna. Arbetet fortlöper och målet är att de ska implementeras i verksamheten under våren 2018 och börja gälla säsongen 2018/2019.

Foto: falkenbergsbild.se

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info