Hoppa till sidans innehåll
Foto: falkenbergsbild.se

Base Sport och Svensk volleyboll förlänger sponsoravtalet

2018-02-08 11:46
Svensk volleyboll har tecknat ett nytt avtal med Base Sport Sweden AB som fortsätter som förbundssponsor. Avtalet sträcker sig fram till 2022.
  • Uppdaterad: 2018-02-08 12:48

- Vi är glada och stolta över att kunna förlänga samarbetet. Grundaren och vd:n Gunnar Kärrbrant med personal är alltid serviceinriktade, tillmötesgående och leveranssäkra. Vi hoppas kunna utveckla samarbetet för att skapa kreativa mervärden som gynnar rörelsen, säger Jakob Birgersson på Svenska Volleyevent AB (Sveab).

Avtalet innebär bland annat att Base Sport får status som officiell förbundssponsor och blir leverantör av textil samt exklusiv leverantör av bland annat bollar och landslagskläder till Svensk volleyboll.

- Jag är glad för att vi nu gått i mål med ett nytt långt samarbetsavtal med Svensk volleyboll, säger Gunnar Kärrbrant, Base Sport Sweden AB, och fortsätter:
- För oss som specialister på volleyboll och beachvolley är det självklart att vi skall samarbete med vårt förbund och tillsammans försöka utveckla strategier för att spelare ska hitta till vår underbara sport, där vi bland annat kan bidra med den bästa utrustningen.

Base Sport Sweden AB är agent för Mikasa i Sverige och säljer produkter för utövande av volleyboll och beachvolley. Företaget startade mars 1995 och har i över 20 år varit officiell leverantör till Svensk volleyboll. Base Sport är i dag Sveriges största leverantör av volleybollutrustning, via postorder och internet. I Falkenberg finns också en fysisk butik som är unik i sitt slag.

Skribent: Herman Sewelén
Epost: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info