Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Nyhet från Volleybollandslagen

Herrlandslaget samlas

(2019-07-17 12:00)
Herrlandslaget samlas i mitten av augusti för träningsläger som avslutas med resa till Nordmakedonien för att spela träningsmatcher i slutskedet av deras EM-förberedelser.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Damlandslaget kör igång!

(2019-07-13 10:00)
Damlandslaget startar igång säsongen med träningsläger och matchning i Frankrike och Turkiet.
 

Sommar + snowvolley = sant

(2019-07-11 11:00)
Mitt i sommaren kommer här en svalkande nyhet. Om två veckor åker ett gäng svenska spelare till årets avslutande Word Tour tävling i snowvolley den 1-4 August i Bariloche, Argentina.
 

Ismo Peltoarvo slutar

(2019-07-01 10:54)
Ismo Peltoarvo har valt att avsluta sin tjänst hos Svenska volleybollförbundet. Ansvaret för skolverksamheten (RIG) kommer från och med idag att ledas av Jeanette Jonsson som tidigare haft just den rollen.
 
Kathryn Chen presenterades igår som ny RIG-instruktör och idag kan vi berätta att hon får sällskap av en tidigare RIG-instruktör till hösten. Per-Erik Dalqvist återvänder nämligen till rollen som RIG-instruktör efter flertalet tränaruppdrag.
 
Idag kan vi presentera ett nytt tillskott till RIG-staben i Falköping. Kathryn Chen är nämligen ny i rollen som instruktör på Riksidrottsgymnasiet.
 
De gick upp till European Golden League inför denna säsong men med ytterligare en förlust efter lördagens bortamatch mot Tjeckien står det klart att de svenska damerna nedgraderas till Silver European League kommande säsong.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Sverige förlorade på bortaplan i European Golden League

(2019-06-12 18:11)
Det svenska damlandslaget spelade den näst sista matchen av årets European Golden League då de gästade Ukraina under onsdagskvällen. Matchen slutade 3-0 till Ukraina.
 
Det svenska damlandslaget vann under lördagen sin första setvinst i årets European Golden League. Trots det periodvis starka spelet av Sverige blev det en ny förlust på hemmaplan efter att Slovakien vann med 1-3.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Inför Sverige – Slovakien i Umeå Energi Arena

(2019-06-07 16:00)
På lördag spelas damlandslagets sista hemmamatch i årets European Golden League när Slovakien gästar Umeå Energi Arena. Matchen startar 17:00 och för er som inte är på plats streamas landskampen här på volleyboll.se.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Förbundskaptenen om de inledande matcherna av European Golden League

(2019-06-04 11:00)
Han blev nu förbundskapten inför European Golden League och med tre matcher i bagaget pratade vi med Ettore Guidetti om skadorna, förlusterna och förhoppningarna framöver.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Starka Slovakien besegrade skadedrabbade Sverige

(2019-06-01 17:48)
I damlandslagets första bortamatch i European Golden League blev starka Slovakien för tuffa för det skadedrabbade svenska laget. Matchen slutade 3-0 och nu väntar en snabb chans på revansch för Sverige då Slovakien gästar Umeå Energi Arena på lördag!
 
Under tre dagar genomfördes Riksidrottsmötet 2019 i Jönköping. Bland annat beslutades att stödet till idrotten görs om för att fler ungdomar ska idrotta längre, att jämställd idrott prioriteras och att alla ska kunna vara med oavsett förutsättningar.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Elvarankade Ukraina blev för tuffa för Sverige

(2019-05-29 20:53)
Ukrainas snabba spel fällde Sverige under onsdagens European Golden League-spel som slutade i förlust med 0-3 för det unga svenska laget.
 
Sverige har genom Lennart Neovius tagit plats i FIVB Snow Volleyball Commission. Kommissionen har uppdraget att bevaka och utveckla den nya sportens framväxt.
 
123

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info