Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


I samband med helgens Ungdoms-SM i Jönköping gick även Svensk volleybolls årsmöte av stapeln. Årsmötet resulterade bland annat i två nya ledamöter till förbundsstyrelsen. Malin Holm och Jonas Håård stavas nytillskotten.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Damlandslaget kickar igång årets Mikasa

(2019-05-01 12:41)
I helgen är det dags för Sveriges största volleybollturnering när Mikasa går av stapeln i Örebro! Turneringen inleds med att damlandslaget ställer upp i en prestigefull kamp. Vilka är egentligen bäst av Nord och Syd? Snart vet vi!
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Gästkrönika: U16-flicklandslaget i EM-kval i Polen!

(2019-04-29 13:11)
I helgen var U16-flicklandslaget i Polen och spelade EM-kval. I en gästkrönika sammanfattar lagledningen helgens resultat!
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Ny förbundskapten till damlandslaget

(2019-04-25 15:32)
Med en månad kvar till den första hemmamatchen i European Golden League kan vi presentera den nya förbundskaptenen för damlandslaget. Ettore Guidetti, med erfarenheter från Italienska A1 och A2 samt polska högstaligan, är Sveriges nya förbundskapten!
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Herrlandslagets trupp inför landskamperna i Falkenberg

(2019-04-24 16:57)
Dubbla hemmalandskamper mot Danmark väntar för herrlandslaget under maj månad. Nu står det även klart vilka som tar sig an uppgiften när nettotruppen är uttagen!
 
Varje år delar RF och Svenska Spel ut Elitidrottsstipendium till svenska idrottare som kombinerar idrott på elitnivå tillsammans med eftergymnasiala studier. Ansökan för 2019-2020 är öppen till den 2 maj!
 
Rikard Bilger är tillbaka med en ny Utlandskoll och idag bjuds vi på slutspelsläsning om våra blågula utlandsproffs!
 
Sparks Generation är en ideell förening som vill få fler ungdomar att testa idrotter och andra aktiviteter och idag lanseras deras samarbete med volleybollrörelsen, allt för att få fler unga att testa på volleyboll!
 
Igår gick kvalet till den första världstourtävlingen i snowvolley och efter två raka vinster har team Kirkor/Grawender/Niderhauser kvalat in till main draw som första svenska lag.
 
Det är återigen dags för Rikard Bilger och en ny upplaga av Utlandskollen! Idag får vi läsa om en svensk segrare i serveligan, slutspelsdrömmar och säsongsslut för våra svenska utlandsproffs.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

Herrlandslagets bruttotrupp

(2019-03-14 16:30)
Förra veckan presenterades volleybolldamernas bruttotrupp och nu kan vi även presentera herrarnas bruttotrupp inför vårens landslagsprogram.
 
Lördag den 11 maj håller det svenska volleybollförbundet årsmöte i Jönköping. Svensk Volleyboll erbjuder en öppen nomineringsprocess med kandidater till förbundsstyrelsen och nu är det hög tid att nominera kandidater.
 
Efter lördagens mästerskap i Östersund har vi för första gången svenska mästare i snowvolley. Kristina Thurin, Susanna Thurin och Hanna Hellvig var först ut att vinna. Joakim Svedberg, Björn Berg och Philip Franzon vann sedan guldet på herrsidan.
 
Nu närmar vi oss Snowvolley-SM med stormsteg! Bland lördagens deltagarna hittar vi beachduon och tvillingarna Kristina och Susanna som har teamat upp med landslagsspelaren inom både beach- och volleyboll; Hanna Hellvig.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

European Golden League: damlandslagets bruttotrupp

(2019-03-08 12:32)
Förra veckan släppte vi orter och datum för damlandslagets European Golden League -matcher under våren och sommaren. Örebro, Stockholm och Umeå är städerna som gäller och nu kan vi även presentera damernas bruttotrupp.
 
123

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info