Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Lördag den 11 maj håller det svenska volleybollförbundet årsmöte i Jönköping. Svensk Volleyboll erbjuder en öppen nomineringsprocess med kandidater till förbundsstyrelsen och nu är det hög tid att nominera kandidater.
 
Efter lördagens mästerskap i Östersund har vi för första gången svenska mästare i snowvolley. Kristina Thurin, Susanna Thurin och Hanna Hellvig var först ut att vinna. Joakim Svedberg, Björn Berg och Philip Franzon vann sedan guldet på herrsidan.
 
Nu närmar vi oss Snowvolley-SM med stormsteg! Bland lördagens deltagarna hittar vi beachduon och tvillingarna Kristina och Susanna som har teamat upp med landslagsspelaren inom både beach- och volleyboll; Hanna Hellvig.
 
Imorgon spelas det första svenska mästerskapet i snowvolley. Någon som har erfarenhet av snowvolley sen tidigare är Talar Kirkor. För volleyboll.se berättar hon om fördelarna från de tidigare erfarenheterna och den största utmaningen med snowvolley.
 
På lördag är det dags för det första svenska mästerskapet i snowvolley och i deltagarlistan hittar vi bland annat tvåfaldiga olympiern Björn Berg. Nu berättar han mer om lagets superknep inför Snowvolley-SM.
 

Så spelas Snowvolley-SM!

(2019-03-06 11:42)
På lördags spelas det allra första svenska mästerskapet i snowvolley. Snowvolley-SM spelas i Östersund och nu kan vi presentera spelschemat för det historiska mästerskapet.
 
Rikard Bilger har levererat ytterligare en upplaga av Utlandskollen och i dagens fullmatade rapport får vi bland annat läsa om svenska segrar, servess, skador och en collegekarriär med rekordnoteringar!
 
Svensk Volleyboll har nåtts av nyheten att en av vår tids största domare, Sigmund Dawiskiba, har avlidit efter en tids sjukdom.
 
Under mars har volleybollrörelsen premiär av en ny gren att se fram emot när Snowvolley-SM spelas för första gången. Dam- och herrlag gör upp om att få kalla sig för de allra första svenska mästarna i snowvolley under SM i Östersund den 9 mars!
 
Ansökan om statligt lokalt aktivitetsstöd (LOK-stöd) för aktiviteter bedrivna under hösten 2018 (1 juli - 31 dec) ska vara inskickad senast den 25 februari.
 
Svenska Volleybollförbundet inleder det nya året med ett nyförvärv i form av Johanna Alba som kliver in som kommunikatör istället för föräldralediga Herman Sewelén. Johanna kommer senast från Svenska Spel och rollen som vinnarkommunikatör.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

#EuroVolleyU17M: PU17-landslaget säkrade silver och avancemang

(2019-01-14 11:49)
11-13 januari EM-kvalade Sveriges PU17-landslag i Finland. Äventyret slutade med silvermedalj och avancemang till Round 2.
 
Nyhet från Volleybollandslagen

#EuroVolleyU17M: PU17-landslaget EM-kvalar i Finland

(2019-01-10 12:01)
11-13 januari EM-kvalar Sveriges PU17-landslag i Finland. Volleyboll.se levererar förutsättningar och länk till livesändningar!
 
Nyhet från Volleybollandslagen

EM-kval: Svackorna fällde damlandslaget mot gruppfavoriten

(2019-01-09 22:17)
Sveriges volleybolldamer lyckades inte upprepa augusti månads praktskräll. Laget föll mot Tjeckien i den avslutande EM-kvalmatchen som spelades i ett nästintill fullsatt Eriksdalshallen i Stockholm under onsdagskvällen.
 
Sveriges volleybollherrar avslutade EM-kvalet med att fullständigt köra över Azerbajdzjan i Eriksdalshallen under onsdagskvällen.
 
123

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: info@volleyboll.se

Se all info