Hoppa till sidans innehåll

PopVolley

Nyheter

2018-01-22
Habo Wolley genomförde sitt första PopVolleypass så sent som i september och har därefter arrangerat tre PopVolleypass ytterligare under hösten. Nu fortsätter man på den inslagna vägen och arrangerar fyra PopVolleypass under årets fyra första månader
 
2017-11-17
Stort intresse och högt söktryck gör att Habo Wolley arrangerar dubbla PopVolleypass i helgen.
 
2017-11-01
PopVolleyhösten startades upp i samband med att Habo Wolley arrangerade sitt allra första PopVolleypass den 17 september. Fler pass är inplanerade såväl i Habo som i Vingåker, där Vingåkers VK likt Habo arrangerar sitt allra första PopVolleypass.
 
2017-10-12
Habo gjorde sin PopVolleydebut den 17 september och har redan nu bokat in tre nya PopVolleypass. Det första av dem äger rum redan nu på söndag, den 15 oktober.
 
2017-09-22
PopVolley fortsätter att poppa upp på nya platser. Den 25 november står Vingåkers Volleybollklubb som arrangör för sitt första PopVolleypass.

Nu startar vi PopVolley - volleyboll för alla!

Kom och testa PopVolley, ett nytt sätt att utöva en av världens största och häftigaste idrotter. Alla är välkomna att spela, oavsett volleybollkunskaper. PopVolley är ✓enkelt att spela ✓socialt ✓kravlöst ✓spontant ✓alltid nära och ✓på dina villkor!

Kalendern intill visar när och var nästa speltillfälle går av stapeln. Klicka in på det tillfälle som passar och anmäl dig nu. Ditt nästa - och kanske första - volleybollpass är inte mer än ett klick bort!

LÄS MER
Om PopVolley
Arrangera PopVolley

Arrangera PopVolley

Arrangera PopVolley, bidra till ett aktivt liv och tjäna pengar på "cupen". 

Förening, privatperson, företag - alla kan arrangera. Volleybollerfarenhet krävs ej.

Läs mer här!

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info