Hoppa till sidans innehåll

PopVolley

Nyheter

2018-03-14
Veddige Varberg arrangerade i onsdags sitt första PopVolleypass. Fyra lag kom till start och hela 53 år skiljde mellan den yngsta och den äldsta deltagaren.
 
2018-03-06
På Högskolan Kristianstad är volleybollintresset stort. Varje gång skolans studentidrottsförening arrangerar träningar kommer omkring 25 personer. Med PopVolley breddar de sitt utbud ytterligare med målet att locka ännu fler spelare.
 
2018-01-22
Habo Wolley genomförde sitt första PopVolleypass så sent som i september och har därefter arrangerat tre PopVolleypass ytterligare under hösten. Nu fortsätter man på den inslagna vägen och arrangerar fyra PopVolleypass under årets fyra första månader

Nu startar vi PopVolley - volleyboll för alla!

Kom och testa PopVolley, ett nytt sätt att utöva en av världens största och häftigaste idrotter. Alla är välkomna att spela, oavsett volleybollkunskaper. PopVolley är ✓enkelt att spela ✓socialt ✓kravlöst ✓spontant ✓alltid nära och ✓på dina villkor!

Kalendern intill visar när och var nästa speltillfälle går av stapeln. Klicka in på det tillfälle som passar och anmäl dig nu. Ditt nästa - och kanske första - volleybollpass är inte mer än ett klick bort!

LÄS MER
Om PopVolley
Arrangera PopVolley

Arrangera PopVolley

Arrangera PopVolley, bidra till ett aktivt liv och tjäna pengar på "cupen". 

Förening, privatperson, företag - alla kan arrangera. Volleybollerfarenhet krävs ej.

Läs mer här!

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info