Hoppa till sidans innehåll
Foto: falkenbergsbild.se. Montage: Joakim Bengtsson.

Lediga jobb


När det finns lediga tjänster att söka annonseras dessa här. Du är också välkommen att skicka spontanansökningar till This is a mailto link.


Svenska Volleybollförbundet söker en ekonom

Drygt 180 föreningar är medlemmar i Svenska Volleybollförbundet vilka i sin tur har cirka 9000 licensierade spelare inom volleyboll och beachvolley. Tillsammans utgör vi Svensk volleyboll. Vår värdegrund är att vara nytänkande, samspelande och därigenom skapa resultat.

Till vårt kansli i Stockholm söker vi nu en ekonom för att arbeta med bland annat:
- löpande bokföring och redovisning
- fakturering
- löneutbetalningar
- månads- och årsbokslut
- myndighets- och bidragsrapportering
- moms och skattedeklarationer

Din profil
Vi söker dig som har ekonomisk utbildning (gärna eftergymnasial) och minst tre års dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med ekonomi. Du är en god användare av Microsoft Office och har arbetat med minst ett ekonomisystem. Kunskaper inom Hogia är meriterande för tjänsten. Vidare är din förmåga att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska mycket god. Vi tror att du har erfarenhet från samt förståelse för idrotten och idéburen sektor. Du trivs med omväxling och utmaningar samtidigt som du är bra på att skapa kontakt och förtroende.

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med 6 mån provanställning. Arbetstider: 50 -100 % enligt överenskommelse. Kansliet med 8 medarbetare är beläget i Norra Hammarbyhamnen vid Skanstull i Stockholm. 

Vi avser tillsätta tjänsten snarast och intervjuar därför löpande och ser därmed att din ansökan inkommer snarast möjligt, dock senast 15/4. Välkommen med din ansökan!
Om du vill veta mer om tjänsten, kontakta nationell förbundschef Martin Kihlström This is a mailto link

SVENSK VOLLEYBOLL - EN DEL AV ETT RIKT LIV
Blickfånget i Svensk volleyboll är en explosiv och spänningsfylld sport med många ansikten. Den är fängslande redan från början och ger dig stor frihet att välja väg efter personliga drivkrafter. Vare sig du vill mäta dig med de bästa eller bara utmana dig själv. Fascinationen handlar om allt ifrån själva spelet till sportunderhållningen och klubbkärleken. Det är även därför Svensk volleyboll attraherar människor med en helhetssyn på sin livsresa. Där ett rikt liv handlar om att hitta en bra balans mellan yrkesval och fritid. En balans som är lättare att hitta med en sund själ i en sund kropp. Det ger energi för ett liv som handlar om att förverkliga sig själv. I ett sådant liv är det naturligt att Svensk volleyboll har utvecklats till en ingrediens som är svår att vara utan.

Uppdaterad: 26 MAR 2018 15:36
Skribent: Svensk volleyboll

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje


 VI STÖDER

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info