Hoppa till sidans innehåll

Grafisk profil


Tillsammans är vi Svensk volleyboll

Vår vision är att bli Sveriges mest offensiva och expansiva idrott. Som ett led i det arbetet har vi tagit fram en grafisk profil. Svensk volleyboll är det samlande varumärket för alla spelformer av volleyboll och beachvolley, på alla nivåer från landslag till kidsvolley. Varumärket delas av hela rörelsen, det vill säga såväl spelare och ledare, som förtroendevalda och publik. 

Symbolen för Svensk volleyboll, logotypen, är den visuella grunden för en stark och enhetlig kommunikation i alla olika verksamheter och identiteter inom ramen för Svensk volleyboll.

Garant i många sammanhang

Ett konkret mål är att logotypen för Svensk volleyboll ska finnas med som garant i så många sammanhang som möjligt. Vi har mycket att vinna på att bli starkare tillsammans. Samtidigt har alla föreningar sitt eget uttryckssätt och egna identiteter som ska bevaras. Med den grafiska profilen kan klubbarna visa en tillhörighet och samhörighet till Svensk volleyboll.

Samarbete ger resultat

Den grafiska profilen har skapats tillsammans med kommunikationsbyrån Krux & Co. Under 2011 arbetade projektgruppen fram förslag, som sedan förankrades och inom volleybollrörelsen.

Läs mer om hur vi använder den grafiska profilen i vår fickfolder här

Uppdaterad: 2016-06-07 17:28
Skribent: Annika Collin

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info