Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Herrlandslaget har fått en tuff start på VM-kvalet i Tjeckien. Gårdagens 2-3-förlust mot Spanien följdes i dag upp av ett nytt nederlag. Den här gången mot värdnationen.
 
Herrlandslaget fortsätter VM-kvaläventyret i Tjeckien. 17:30 står värdnationen för motståndet.
 
Herrlandslaget inledde VM-kvalet med en knapp förlust. Drabbningen med Spanien gick hela vägen till fem set. Sverige får därmed med sig en poäng från matchen.
 
Dagen är kommen. 20:00 drabbar herrlandslaget samman med Spanien i öppningsmatchen av VM-kvalet.
 
I Marcus Nilssons frånvaro kliver Erik Sundberg in som lagkapten för herrlandslaget. I morgon leder han Sverige in i VM-kvalet.
 
Onsdagen den 24 maj kliver herrlandslaget in i VM-kvalet i Tjeckien. Där och då står Spanien för motståndet. Volleyboll.se har tagit ett snack med förbundskapten Johan Isacsson inför veckans bravader.
 
Damlandslagets landskampsturné i Skåne är över. Tre förluster på tre matcher mot Finland blev resultatet. Men mycket är vunnet. Nu väntar träningsläger och landskamper i Schweiz!
 
Sverige och Finland gjorde upp för andra kvällen i följd. Och vilken dramatik det bjöds på i Forum Örkelljunga. Efter en stentuff femsetare fick ett Sverige med fyra (!) tonåringar i startsexan se sig besegrade. Men oj, de skakade favoriten rejält!
 
Det var dukat för fest i Ängelholm. Volleybolldamerna tog sig an Finland och EVS-fostrade Isabelle Haak gjorde sitt första framträdande på svensk mark sedan supersäsongen i Frankrike. Gästerna såg dock till att tysta hemmapubliken via 3-1.
 
I dag, torsdag, inleder damlandslaget sin landskampsturné i Skåne. Finland står för motståndet. Den som inte har möjlighet att följa matchen på plats klickar med fördel in på Volleykanalen, som sänder samtliga landskamper den här veckan.
 

Upplev damlandslaget live

(2017-05-16 16:26)
Vi har en fullspäckad landslagsvecka framför oss. Damlandslaget beger sig ut på en Skåneturné och spelar tre landskamper på tre dagar mot Finland. Säkra din biljetter nu!
 
Herrlandslaget fick en tuff avslutning på miniturneringen i Ungern. Värdnationen vann i tre raka set under söndagen.
 
I helgen avgjordes Veteran-SM bestående av tre klasser i Fyrishov i Uppsala, och två Bromma-lag kan tillsammans med Vallentunas veteranlag titulera sig svenska mästare.
 
Herrlandslaget körde över Ungerns B-landslag under lördagen och vann i tre raka set. Miniturneringen avslutas i morgon med match mot värdnationens A-trupp.
 
Efter två raka segrar i VM-kvaluppladdningen åkte volleybollherrarna på sitt första nederlag för året under fredagskvällen. Den inledande matchen mot Danmark i miniturneringen i Ungern slutade med knapp förlust efter en tät femsetare.
 

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info