Hoppa till sidans innehåll

Nyheter


Link visar oss Italien

(2017-02-14 11:32)
Jacob Link har tagit över Svensk volleybolls Instagramkonto. Häng med när han visar oss livet i Italien, Serie A och Pallavolo Padova.
 
Första remissvägen är avslutat och nu går Tävlingsbestämmelserna för Volleyboll ut för den andra och avslutande remissomgången. Föreningarna har till den 16 februari på sig för att komma in med synpunkter.
 
Tävlingsnämnden har fattat beslut om att avslå Falkenbergs överklagande av Tävlingsledningens beslut att inte förlänga dispensen från Tävlingsbestämmelsernas §37 avseende en av lagets spelare.
 

Dardan tar över Instagram

(2017-02-02 07:43)
Dardan dominerar Instagram! Svensk volleybolls officiella Insta-konto har vandrat vidare och befinner sig nu i landslagspassarens ägo. Häng med Hylte/Halmstadsliraren under en händelserik vecka.
 
Falkenbergs VBK vinner NEVZA Club Championships 2017 och kan därmed titulera sig nordiska klubblagsmästare. Hallänningarna besegrade danska storklubben Gentofte Volley med 3-1 i söndagens finalmatch.
 
Kommande helg avgörs Nevza Club Championships. Falkenbergs VBK arrangerar herrarnas finalhelg och siktar på att utmana om titeln. Volleykanalen livesänder samtliga sex matcher.
 
Landslagscentern David Pettersson har tagit över Svensk volleybolls Instagram-konto. Under veckan visar han oss livet som proffs i belgiska Volley Haasrode Leuven.
 
Falkenbergs VBK har inkommit med en överklagan och en inhibition angående Tävlingsledningens beslut att klassa en av lagets spelare som internationell. Tävlingsnämnden har bifallit FVBK:s begäran om inhibition. Läs mer nedan.
 
Igår, fredag, fattade Tävlingsledningen beslut om att en spelare i Falkenberg ska klassas som internationell istället för nationell. Beslutet har väckt känslor och rest frågetecken hos många. Här kommer ett försök att förklara situationen.
 
Där är det dags att tycka till om tävlingsbestämmelserna i volleyboll för säsongen 2017/18.
 
Sveriges båda volleybollandslag är för första gången anmälda till European League, mer känt som EuroLeague. Den internationella turneringen erbjuder tufft motstånd från några av Europas bästa volleybollnationer.
 
Guillermo Gallardo tar över som förbundskapten för damlandslaget i volleyboll. Argentinaren, som vunnit flera stora titlar ute i Europa, ska hjälpa det talangfulla damlandslaget att nå sin fulla potential.
 

Grand Prix 2017

(2017-01-10 08:32)
Grand Prix 2017 är genomfört. Det krävs en del både manpower och resurser för att genomföra ett komplext evenemang som Grand Prix.
 
Falkenberg slog ur underläge när de klev in i Grand Prix. Men de gjorde det med bravur. Med ett rejält ryck i mitten av femte, avgörande set säkrade laget sin andra raka GP-titel.
 
Engelholms VS besegrade ärkerivalen Hylte/Halmstad och säkrade därmed sitt tredje raka GP-guld. Men det satt långt inne för elitseriesuveränen, som pressades hårt av ett skickligt spelande H/H.
 

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info