Hoppa till sidans innehåll

Mediebevakning


Här uppdateras dagligen nyheter som rör Svensk volleyboll i media. Allt materialt är hämtat från Retriever mediebevakning, och inkluderar inte tidningarnas pappersupplagor.

Padel är en snabbt växande sport som beskrivs som en blandning mellan squash och tennis. Snart öppnar Trestads första padelhall på Södra hamnvägen i Trollhättan.
 
Tanken på en ny tripp till Tierp var väl inte tilltalande för Falkenbergs VBK. Men så blev det efter 2-3-förlusten i hemmahallen.
 
LINDESBERG. Lindesberg Volley har klarat kvartsfinalserien mot Svedala och ställs nu mot tuffast tänkbara motstånd i semifinalen - guldfavoriten Engelholm. Men kanske är lottningen till Lindesbergs fördel?
 
Under helgen var Ida Larsson, Klara Juneholm och Merta Sjögren på plats i Falköping för läger och information. Anledningen är att trion blivit antagna till riksidrottsgymnasiet för volleyboll och i augusti går flytten från Lindesberg Volley.
 
På lördag inleds SM-semifinalerna i volleyboll. För länslagen, Örebro och Lindesberg, blir det bortamatcher direkt. Kvartsfinalerna slutade precis som förväntat. Topp fyra-lagen vann sina matchserier komfortabelt.
 
I helgen drar semi-finalerna i damers volleyboll igång, Örebro möter Hylte/Halmstad och Lindesberg möter Engelholm. Hylte/Halmstad - Örebro och Engelholm - Lindesberg, här är semi-finalerna i damernas volleyboll-slutspel.
 
Dardan Lushtaku i Hylte/Halmstad kastade snus och slängde förolämpningar och könsord runt sig under matchen mot Sollentuna. Nu straffas han med avstängning under två matcher.
 
För fyrtionde året i rad anordnar Upplands-Bro kommun sommarkollo för barn på Hällkana friluftsgård. Sedan 1977 har det anordnas kollo på friluftsgården som ligger i Lejondals naturreservat.
 
Falkenbergs VBK skulle ta den tredje och avgörande segern i kvartsfinalserien. Då kontrade Tierp med att göra sin bästa match för säsongen.
 
Det blev ingen skräll av Sollentuna Volleybollklubb i kvartsfinalerna. Både herrarna och damerna åkte ut i tre raka matcher mot Hylte/Halmstad respektive Örebro.
 
Linde är vidare till semifinal i SM-slutspelet i volleyboll. Efter en jämn match mot Svedala som slutade med 3-2 får nu laget ladda om för nytt tufft motstånd av Engelholm.
 
Det blev allt annat än lätt - men Lindesberg Volley sydde ändå ihop säcken och avancerade till semifinal på söndagskvällen. Svedala besegrades i en långkörare hemma i Arenan, en nagelbitare som Linde vann med 3-2 i set.
 

Karlstad obesegrat

(2017-03-26 19:27)
Karlstad Volleyboll har gjort rent hus under säsongen. Under söndagen avslutade man säsongen med tolfte raka segern. - Vi har varit lite för bra för den här serien, säger tränaren Peter Mählér.
 
Engelholm var överlägset på damsidan och Linköping dominerade herrarnas elitserie i volleyboll. Nu är båda lagen klara för SM-semifinal.
 
Engelholm var överlägset på damsidan och Linköping dominerade herrarnas elitserie i volleyboll. Nu är båda lagen klara för SM-semifinal. För Engelholm blev det totalt 9-0 i set över tre matcher mot Lund.(TT)
 
1234

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info