Hoppa till sidans innehåll

Mediebevakning


Här uppdateras dagligen nyheter som rör Svensk volleyboll i media. Allt materialt är hämtat från Retriever mediebevakning, och inkluderar inte tidningarnas pappersupplagor.

Hastigt och lustigt har guldtränaren Johan Isacsson lämnat Linköpings VC. Ersättaren är redan klar - spelaren Albin Eriksson tar över. - Det blir bra med Albin, han har mycket erfarenhet.
 
Förbundskaptenen för Sveriges volleybollherrar, Johan Isacsson, är klar som ny t...
 
Förbundskaptenen för Sveriges volleybollherrar, Johan Isacsson, är klar som ny tränare för Bundesligalaget Solingen, enligt den tyska klubbens webbplats.
 
Förbundskaptenen för Sveriges volleybollherrar, Johan Isacsson, är klar som ny tränare för Bundesligalaget Solingen, enligt den tyska klubbens webbplats.
 
Så sent som för bara några dagar sedan lutade det mesta åt att Johan Isacsson sk...
 
Totalt 38 idrottare har stängts av för användande av clostebol sedan 1999. Avstängningstiden varierar från 29 dagar till 4 år. Foto: TT Krämerna som Johaug använde.
 
SportsEngine and AES software to power the NCR and their member clubs (PRWeb August 21, 2017) Read the full story at http://www.prweb.com/releases/2017/08/prweb14617070.htm http://www.prweb.com/releases/2017/08/prweb14617070.htm
 
Att Gais är storfavorit i Svenska cupen-mötet med Skövde AIK verkar inte bekymra division 1-laget. På Twitter har psykningarna redan börjat. Skövde AIK lottades mot Gais i den andra omgången av Svenska cupen.
 
I våras tog Örebro Volley SM-brons varpå tränaren Matilda Wikander valde att sluta. Sedan dess har klubben letat efter en ny tränare och nu har de hittat en i form av Brendan Garlick från Australien.
 
King träffar fotbollslandslagets mittfältskämpe Jimmy Durmaz och snackar Zlatans återkomst, småbarnslivet i terrorns Frankrike och om längtan hem till Malmö FF.
 
Jakob Mohlin från Habo Wolley tog guld i Tourfinalen i Swedish Beach Tour i Umeå tillsammans med Linus Tholse. Den svenska beachvolleyeliten var på plats för att göra upp om den åtråvärda tourfinaltiteln.
 
Vinnare även när allt inte bara flöt på som på hemmaplan i Nyköping. Linus Tholse från Nyköpings FK och Habos Jakob Molin vann även finalen av Swedish beachtour i Umeå.
 

Hemmaförlust i regnet

(2017-08-19 14:32)
Det blev hemmaförlust i tourfinalen av Swedish beach tour - Iksus Tora Hansson och Sofia Ögren, 08 beachvolley club, kunde inte stå upp mot duktiga paret Sigrid Simonsson och Tavada Yoken.
 
Ett hundratal tappra åskådare fanns på plats på Skeppsbron för att se damfinalen i Swedish Beach Tour. Vid 15-tiden avgjordes damfinalen i Swedish Beach Tour på Skeppsbron i Umeå.
 
Av Per Ingridz. RIBERSBORG. Den 26-27 augusti är det dags för Urban Beach Cup på Ribban. Beachvolleybolltävlingen riktar sig till både glada amatörer och proffs och väntas locka över 200 spelare.
 
1234

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info