Hoppa till sidans innehåll

Mediebevakning


Här uppdateras dagligen nyheter som rör Svensk volleyboll i media. Allt materialt är hämtat från Retriever mediebevakning, och inkluderar inte tidningarnas pappersupplagor.

Linköpings VC har inlett starkt i elitserien - utan skadade nyckelspelaren Nikki Bishop. - När det börjat så bra och vi har ett starkt lag är det något lättare att inte kunna vara med.
 
Självklart smäller en fajt mot Hylte/Halmstad högt om man bor vid Nissastrand. - Det är alltid lika kul med derby. Vi ska göra allt för att störa Hylte/Halmstad, säger Nils Åkerman.
 
Det är tätt på given nu för Örkelljunga VK. Bara två dagar efter hemmasegern mot...
 
Publicerad: för 2 timmar sedan Uppdaterad: för 1 timme sedan Marcus Nilsson är Sveriges bäste och överlägset mest meriterade volleybollspelare. Och tillhör fortfarande i 35 års ålder toppen i världen på sin högerposition.
 
Under torsdagskvällen spelade Habo Wolley en rafflande match i Forum Örkelljunga där man till sist förlorar med 1-3 i set.
 
Volleyboll Tre matcher - tre förluster. På lördag kan sviten brytas för Vingåkers VK i hemmahallen. Men det blir tufft eftersom det är topptippade Örkelljunga som kommer på besök. VVK föll med 0-3 borta mot Södertelge i tisdags.
 
Merta Sjögren, Ida Larsson och Klara Juneholm med silvermedaljerna runt halsen. IKAST/DANMARK. Det blev Danmark som blev finalmotståndare för det svenska U17-landslaget i volleyboll när Nordiska Mästerskapen avgjordes idag i danska Ikast.
 
Idrottsutbildningen gäller volleyboll och simning. Annons Det är till höstterminen 2018 som Täljegymnasiet startar en lokal idrottsutbildning, LIU.
 
Rebecca Andersson satt på bänken, som ledare, när Örebro Volley vann derbyt mot Degerfors på onsdagskvällen. Nu står det klart att passaren inte kommer spela alls den här säsongen. En axelskada sätter stopp.
 
Degerfors Volley är nykomlingar i årets elitserie för damer - på planen är det långt kvar till toppen.
 
Örebro Volley tog emot nykomlingen Degerfors Volley i Elitserien i Idrottshuset Första set gick enkelt till Örebro Volley som styrde och ställde precis som de ville, setet slutade 25-7.
 
Degerfors Volley skrällde och vann sitt första set någonsin i elitserien. Men roligare än 25-21 i andra set blev det aldrig. Örebro Volley var obarmhärtiga och vann övriga set med 25-7, 25-10 och 25-6.
 
Örebro Volley tog emot debuterande Degerfors Volley i Elitserien i Idrottshuset, det blev vinst för hemmalaget med 3-1 i set. Fotograf Anders Olofsson Örebroguiden
 
Volleybollproffset Arno Slipac har återvänt till Halland från proffslivet i Belgien - men valde att spela för Hylte/Halmstad istället för moderklubben Falkenberg. 23-åriga Arno Slipac är volleybollspelare i det svenska landslaget.
 
IKAST/DANMARK. Det fortsätter att gå bra för de tre lindetjejer som just nu spelar Nordiska Mästerskapen i U17-landslaget i volleyboll i danska Ikast. Under tisdagen blev Sverige klart för semifinal.
 
1234

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1

FÖRBUNDSSPONSORER

mikasa_ramlinje

VI STÖDER:

volleybollmotcancer

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-640 30 50
E-post: This is a mailto link

Se all info